Çfarë shihni në këtë foto? Tregon sa kreativ jeni!

Çfarë shihni në këtë foto? Tregon sa kreativ jeni!

Një ilustrim i cili është mbi 100 vjet i vjetër, është në gjendje të ndryshojë mendimet tuaja. Pamja për herë të parë është shfaqur në revistën humoristike gjermane ‘’Die Fliegenden Blatter‘’ në vitin...
Test psikologjik: Si e përjetoni dashurinë

Test psikologjik: Si e përjetoni dashurinë

Asnjë njeri në këtë planet njëjtë nuk e përjeton njëjtë dashurinë. Disa ëndërrojnë dhe vetëm ëndërrojnë. Të tjerët e dijnë se deri sa largë mund të shkojnë. Përveq këltyre ka edhe fatalista, për të ci...
Psikotest – Sa xheloze jeni?

Psikotest – Sa xheloze jeni?

Sa xheloze je? A ai del ta kontrollosh xhelozinë tënde? Në fakt janë fare të paktë ata njerëz që e pranojnë se janë xhelozë. Sakaq xhelozia është një problem që nuk duhet nënvlerësuar në një marrëdhën...