Thursday, 20th September 2018
20 September 2018

Studim, e pabesueshme se çfarë duan djemtë më shumë se sa të dashurat e tyre

Milion britanikë kanë habitur me studimin e fundit që është bërë në lidhje me dashurinë.

Studimi i fundit i bër në Britaninë e Madhe ka befasuar shumë kur i është bër pyetja se më kënd preferoni të kaloni një kohë të mië, transmeton lajmi.net.

Më shumë se 47% e djemve kanë pranuar se dëshirojnë të kalojnë kohë me shokët e tyre të ngushtë se sa me të dashurat e tyre.

Studimi poashtu ka zbuluar se përkundër rritjes së mediave sociale, shumë djemë kanë pranuar të takohen më shumë përmes mbledhjeve të rregullta sesa në rrjete sociale.

Studimi i 1,200 ka treguar se djemtë gjënë më së shumti që e vlresojnë është besnikëria, e ndjekur nga ndershmëria dhe në fund besueshmëria.