Friday, 17th August 2018
17 August 2018

Rastet kur ju nuk e keni kuptuar se vuani nga depresioni

Depresioni është një sëmundje shumë serioze, transmeton Klan Kosova.

Shpesh mund të ngatërrohet me lodhjen e rëndomtë por gjithashtu mund të fshihet edhe në “lumturinë e ndritur”.

Trishtimi, mungesa e iniciativës dhe humbja e forcës fizike dhe morale janë vetëm disa tipare të kësaj sëmundjeje.

Vetëm një mjek mund ta diagnostikojë depresionin në mënyrë korrekte, por ka raste kur edhe ju vetë mund ta vëreni.

Këto janë disa nga ato simptoma:

Mendimet filozofike

Kur kërkoni arsyetime për të mos u takuar me dikë

Mungesa e një reagimi adekuat

Pamja e çrregullt