Wednesday, 19th September 2018
19 September 2018

Puno fort në heshtje. Lëre suksesin të bëjë zhurmën

Besimi tek vetja dhe puna e fortë do të të bëjnë gjithmonë të fitosh sukses. Mënyra më e mirë për të bërë punë të mëdha, është të duash atë që bën. Nëse nuk punon fort për të arritur diçka që do, mos u anko më vonë nëse nuk e arrin atë gjë.Mjaft dyshove tek vetja. Puno fort dhe bëji gjërat të funksionojnë. Nuk janë ëndrrat që punojnë për të ardhur tek ty. Je ti që duhet të punosh për t’i arritur ato.

Puno fort në heshtje. Lëre suksesin të bëjë zhurmën. Fryti i punës tënde të bëjë me këmbëngulje është gjithmonë më i ëmbli.Sa më shumë të punosh për të arritur diçka që do, aq më mirë do të ndihesh kur ta arrish atë. Ji zemërgjerë. Puno fort dhe ji i mirë me të tjerët. Puno sikur të mos kesh nevojë për paratë. Dashuro sikur të mos kenë lënduar kurrë. Kërce sikur askush nuk po të shikon.

Suksesi është rezultat i perfeksionit, punës së fortë, të mësuarit prej gabimeve, besnikërisë dhe këmbënguljes.Nuk duhet thjesht të ëndërrosh për sukses. Duhet të punosh fort për ta arritur atë.Nëse ato që thua nuk i shoqëron me vepra dhe me punë, ato fjalë i merr era dhe nuk kanë asnjë kuptim.Janë vullneti dhe këmbëngulja që vendos në arritjen e gjërave që pëlqen, ato që kanë rëndësi. Talenti vjen në plan të dytë.