Friday, 17th August 2018
17 August 2018

Psiko-test: Shprehitë dhe karakteri juaj

Që të dini diçka më shumë për veten, shprehitë dhe karakterin tuaj, ju duhet të argëtoheni me këtë psiko-test që ju ofrojmë. Paramendojeni veten si protagonist në njërën nga dy zgjidhjet e ofruara. Secila zgjidhje zbulon nga një shprehi tuajën, e të gjitha së bashku, më për së afërmi ju njohin me karakterin tuaj

1. Është mbrëmje dhe ju dilni nga shtëpia që gjendet në një vend të pabanuar (diku në periferi të qytetit). Jeni të vetëdijshëm se shkoni përgjithmonë nga ai vend. Niseni shpejt, por para se të humb shtëpia nga horizonti.
a) Ktheheni që ta shikoni edhe një herë, për herë të fundit
b) E vazhdoni rrugën pa u kthyer asnjëherë

2. Duke shkuar rrugës hyni në një mal, është muzgu i mbrëmjes. Gjithkah përreth ju shoqëron një mal i dendur, mezi shihet vetëm rruga. Si ju duken ato momente?
a) Si gjithmonë me dëshirë e bënë atë rrugë, dhe të duket vetja i(e) sigurt
b) Mali ju duket shumë i errët dhe i frikshëm

3. Ecni nëpër mal duke nxituar, gati tërësisht e keni humbur lidhjen me kohën. Drunjët dhe vegjetacioni janë më të ulët, dhe ju përnjëherë dilni prej malit, atëherë para jush del…
a) Një fushë e gjerë me bari
b) Një kodër e pakaluar me shkëmbinj

4. Duke kaluar nëpër një stazë të gjatë para juve shfaqet rruga, në mes të asaj rruge shihni një tavolinë dhe mbi të një gotë. Si ju duket ajo gotë?
a) Një gotë normale për të pirë ujë
b) Një gotë e shtrenjtë kristali

5. Në atë gotë ka ujë dhe ju të etshëm pini ujë prej…
a) Prej gotës së thjeshtë
b) Prej gotës së kristaltë

REZULTATI

1a. Ju jeni një person sentimental, i lidhur ngushtë me fëmijërinë tuaj
1b. Ju jeni një njeri racional, kujtimet e fëmijërisë suaj nuk janë të lumtura

2a. Ju jeni një person i hapur, i aftë të ballafaqoheni me realitetin
2b. Ju jeni person shumë i mbyllur, keni vështirësi në problemet e juaja jetësore

3a. Jeni person real, me të dy këmbët qëndroni në tokë
3b. Jeni idealist, nuk i doni problemet, ndoshta anoni kah misticizmi

4a. Jeni person që nuk i kushton rëndësi të madhe jetës emotive
4b. Jeta emotive për ju është kënaqësi e vërtetë shpirtërore

5a. Personalitetin tuaj nuk e mundon shumë ëndrra për të qenë i pasur
5b. Pasuria për ju është gjithçka dhe çdo gjë.