Wednesday, 19th September 2018
19 September 2018

Në cilën derë do të hynit. Zbuloni anën tuaj të fshehtë

Shumë njerëz të vëmendshëm kanë vënë re se bota komunikon me secilin prej nesh nëpërmjet ngjarjeve, shenjave, simboleve.

Ndonjëherë kjo është një pëshpëritje e heshtur, nganjëherë, nëse jemi më pak të hapur, një seri e vazhdueshme koincidencash.

Por ky komunikim shpesh na ndodh në mënyrë të pandërgjegjshme, rastësisht. Ju mund të ndërveproni me vetëdije me botën, nëse natyrisht e kuptoni gjuhën në të cilën flet.

Dera A Jeni person që ju pëlqejnë gjërat e reja dhe aventurat. Shpesh merrni vendime spontane. Jeni të ndjeshëm dhe miq të mëdhenj. Duhet të msoni të perceptoni në mënyrë e duhur atë që ndodh apo që mund të ndodhë n jetën tuaj. Keni një karakter të fortë dhe ndjeni dëshirën të zgjeroni kufijtë tuaj. Keni një mendje shumë të mprehtë. Jeni idealistë sepse besoni në anën e mirë dhe të ndriçuar të çdo personi.

Dera B Të bëhet vonë më shumë për të tjerët se sa vetveten. Doni t’ju tregoni dashuri të tjerëve. Megjithatë, mos harroni veten. Tani keni nevojë për pushim. E vetmja gjë për të cilën keni nevojë nga të tjerët është ndershmëria. Jeni të gatshëm për të vërtetat e hidhura. Megjithatë, mos u besoni kollaj të tjerëve. Jo të gjithë do të jenë të ndershëm me ju.