Thursday, 20th September 2018
20 September 2018

Merrni falas këto këshilla nga psikologët

Hulumtimet tregojnë se psikologët nga Zvicra kanë pagën më të lartë në këtë fushë.

Në këtë vend paga mesatare e tyre është mbi 88 mijë dollar, transmeton Klan Kosova.

Sidoqoftë, këshillat që do të merrni nga specialistët nuk ndryshojnë shumë nga këshillat që ju do t’i merrni falas më poshtë.

Shumica e problemeve tuaja vijnë nga fëmijëria. Shikoni prindërit tuaj.

Flisni më shumë për ndjenjat tuaja.

Kujdesuni më shumë për veten dhe kujdesuni më pak për vlerësimet e njerëzve.

Kujdesuni për zonën tuaj tuaj të rehatisë.

Vendosni kufijtë tuaj dhe mos lejoni që dikush t’i shkelë ato.

Çdo ditë, bëni një hap të vogël përpara në jetën tuaj.

Zgjidhni vet situata tuaja.

Mos ji torturues, ji një mik.