Saturday, 18th August 2018
18 August 2018

Ky trik do bëj që ju të dukeni më tërheqës për femrat

Ja se çfarë duhet të bëni që ju të dukeni një mashkull atraktiv në sytë e femrave

Nëse ju mendoni se nuk jeni atraktiv dhe është koha të bëni ndryshime dhe të dukeni atraktiv në sytë e femrave, atëherë një studim ka treguar se ju duhet të mbani një qenush.

Sondazhi erdhi nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i cili tregoi se fotot u janë treguar 1000 njerëzve, dhe më atraktiv ishin ata që ishin me qen në foto.

Gratë besojnë se burrat që mbajnë qenush janë më të besueshëm dhe më intelegjent.