Saturday, 18th August 2018
18 August 2018

Kjo është pyetja që duhet t’i bëni partnerit për të shpëtuar lidhjen

Marrëdhëniet në çift nuk janë aq të lehta siç përshkruhen në romanet klasikë apo në filma e telenovela.

Ndonjëherë gjërat dalin jashtë pritshmërive të secilit prej partnerëve edhe pse dashuria nuk mungon.

Mundoheni shumë që gjërat të funksionojnë dhe keni provuar çdo gjë, por pa rezultat.

Në këtë pikë kanë ndërhyrë ekspertët, të cilët kanë dhënë përgjigjen që do shpëtojë shumë çifte.“Çfarë kërkon prej meje?” kjo është pyetja e duhur sipas The Time.

Kjo pyetje është shumë efektive, sepse ju ndalon juve nga ankesat dhe ju jep mundësinë që të kuptoni më mirë ndjenjat e partnerit.