Thursday, 20th September 2018
20 September 2018

Këto thënie do të nxisin padyshim ta duash më shumë veten tënde. Nuk duhet t’i humbasësh!

“Pranoje veten, duaje veten, dhe vazhdo të ecësh përpara. Nëse dëshiron të fluturosh, duhet të heqësh dorë nga ato që të tërheqin poshtë”. – Roy T. Bennet.

“Duaje veten. Fale veten. Ji i sinqertë me veten. Mënyra se si e trajton veten, përcakton standardet se si të tjerët do të të trajtojnë ty”. – Steve Maraboli.

“Motivoje veten, beso tek vetja dhe duaje veten. Asnjëherë mos dysho tek vetvetja”. – Stephanie Lahart.

“Edhe në momentet më të vetmuara, unë kam qenë aty për veten time”. – Sanober Khan.

“Ndoshta ne duhet të mësojmë, ndërkohë që moshohemi, se “vetja tjetër” jona, është më e fuqishme se vetja që shohim kur dalim në pasqyrë”. – Napoleon Hill.

“Qëndroji i sinqertë vetes. Origjinalja është shumë më me vlerë se një kopje”. – Suzy Kassem.

“Kur të jesh i aftëtë duash pafund veten tënde, ti mund të jesh i dashur me të tjerët”. – Debasish Mridha.

“Jo gjithmonë duhet të duash të tjerët për të qenë i lumtur, por duhet ta duash gjithmonë veten për të qenë i lumtur”. – Debasish Mridha.

“Mund të thuash se ke rënë në dashuri, vetëm nëse e do veten tënde”. – Tapan Ghosh.

“Gjej shoqëri me veten dhe nuk do të kalosh një ditë i vetëm. Gjej dashuri për veten dhe nuk ke për të pasur asnjëherë një ditë të vetmuar”. – Connor Chalfant.