Saturday, 18th August 2018
18 August 2018

Gjërat që duhet t’i dijë dashuria e jetës

Përditshmëria, mungesa e frymëzimit, ngathtësia dhe ndjenja e turpit – janë vetëm disa nga faktorët që na ndalojnë nga ndarja e emocioneve dhe vlerësimin tonë për personin i cili ka më së shumti rëndësi për ne.

Megjithatë, në një marrëdhënie kuptimplotë disa gjëra thjesht “jetohen” edhe nëse nuk thuhen, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë ju sjellim disa nga gjërat e mrekullueshme, që dashuria e jetës suaj do të donte që ju t’i dinit.

Ju jeni gjithmonë në zemrën e tyre

Ai ose Ajo dëshiron të jetë i pari

Ju jeni numri “1” për ta

Ju i bëni që ata të jenë komplet

Ti e bën atë një person më të mirë

Ai/Ajo ka nevojë për vlerësimin tuaj

Ai/Ajo beson në ju

Ju shndrritni jetën e tij/saj