Thursday, 20th September 2018
20 September 2018

Gjëja e parë që shihni në figurë, zbulon shumë për personalitetin tuaj

2 krokodilë. Ka shumë të ngjarë që jeni gjithmonë duke u përpjekur ta mbani nën kontroll situatën dhe të jeni përgjegjës për gjithçka. Sidoqoftë, ti nuk je një tiran brutal por më tepër një menaxher, shef apo udhëheqës i vëmendshëm.

Një zog. Ndoshta nuk ju shqetëson fakti që të udhëhiqeni përmes rrugëve të pjerrëta dhe të vështira të kësaj jete, drejt yjeve për yjet. Kjo nuk do të thotë që ju nuk keni mendimin tuaj, por juve u jepni të tjerëve, dhe përpiqeni të bëni kompromis shumë shpesh. Kjo është arsyeja pse jeni aq të sinqertë dhe të shoqërueshëm.