Wednesday, 19th September 2018
19 September 2018

Cilin sy do zgjidhni? Ja çfarë thuhet për ju! (Foto)

Në këtë artikull, bazuar në syrin që do zgjidhni, do shikoni se çfarë thuhet rreth jush.
Janë 9, ku syri që ju ka tërhequr më shumë vëmendjen do shpjegojë shumë gjëra për personalitetin tuaj.

1. Nëse zgjidhni këtë sy, jeni një tip mendjehapur dhe nuk e vrisni mendjen për rrezikun. Ju jeni zemërmirë dhe i ndihmoni shumë të tjerët.

2. Jeni person që mendoni se ndryshimet e vogla në jetën, kanë shumë rëndësi. Nuk ju pëlqen ta shikoni vendin ku jetoni në kushte të këqija.

3. Jeni një njeri më të kaluar jo të mirë, e cila ju ndjek vazhdimisht. Gjëja pozitive për ju është se dëshironi t’i lini pas problemet.

4. Këta persona flasin bukur dhe plot kuptim. Ata kanë besim te vetja e tyre dhe pëlqejnë bisedat filozofike.

5. Nëse zgjidhni këtë sy, tregon se jeni person që dini të jeni të rezervuar te gjërat që thoni. Nuk keni besim te të tjerët dhe flisni pak për jetën tuaj, sidomos personale.

6. Jeni person që i kuptoni të tjerët shumë shpejt. Dëshironi të dukeni të fortë në sytë e të tjerëve.

7. Nëse zgjidhni këtë sy, jeni person shumë energjikë, plot jetë dhe dëshirë për të shijuar jetën.

8. Jeni një njeri që dëshironi të bëni gjëra të çmendura. Të tjerët mendojnë se jeni edhe të çuditshëm.

9. Jeni person që nuk gaboni lehtë. Ju jeni shumë të përgjegjshëm dhe nuk mund t’ju mashtrojnë lehtë. /intv. al/.