Tuesday, 18th September 2018
18 September 2018

Çfarë vëren ai te ju. Këto janë karakteristikat që e bëjnë një femër më joshëse në sytë e meshkujve

Femrat zakonisht vlerësohen si joshëse nga meshkujt nëse kanë karakteristika të caktuara fizike. Kultura e vjetër ka bërë që t’i portretizojë femrat e holla si më joshëset, por çfarë thotë shkenca për këtë çështje. Epo, tani nuk jetojmë më në një botë ku lidhjet ekzistojnë vetëm për ta vazhduar racën njerëzore. Meshkujt nuk duhet të jenë qenia më e fortë fizike për ta fituar zemrën e femrës dhe ato nuk duhet të jenë shtëpiake të holla, transmeton Telegrafi. Megjithatë, ka disa trajta fizike të cilat janë vlerësuar si joshëse qysh prej fillimit të kohës.

Flokët e shëndetshme- Kualiteti i flokëve të një personi shpeshherë është indikator i mirë i shëndetit të përgjithshëm. Nëse një grua ka femra të gjata e të bukura, jo vetëm se do të duket më e re, por edhe më fertile për dashnorët potencialë.

Makijazhi i paktë- Shumica e femrave e ndjejnë presionin për të vënë shumë makijazh në mënyrë që t’i fshehin “të metat” në fytyrën e tyre, por ky është një ‘departament’ në të cilin aq më pak që vëni, aq më mirë është.