Vetkujdesi
Maska e cila në çast heq vitet nga qafa!

Maska e cila në çast heq vitet nga qafa!

Duhet mbajtur në mend rregullën e thjeshtë: të gjitha maskat ushqyese dhe jonizuese, të cilat i vëmë në fytyrë, duhet patjetër t’i vëmë edhe në qafë. Kura e qafës nuk është më pak e rëndësishme se kur...