Çfarë dëshiron nga Viti i Ri?

Si gjithmonë Viti i Ri shënon një kufi simbolik. Kemi nevojë për një ripërtëritje dhe ta bëjmë me këmbë të mbarë, të mësojmë nga gabimet dhe ti bëjmë të ditur vetes qëllimet tona. Disa këshilla për të...

Dëshironi të jeni të rinj, ja rruga…

Tingulli i alarmit në mëngjes me siguri është tingulli më i urryer, përveç nëse nuk e përjetoni si ftesë për seks mëngjesi. Edhe pse mungesa e kohës mund të jetë problem i madh në rutinën tuaj të mëng...

Problemet që mund të përballohen me muzikën

Nuk ka situatë që kënga e duhur nuk mund të na shoqërojë. Muzika di të na “karikojë”, ngushëllojë dhe të na mbajë alegro. Por duhet kujdes dhe të aplikohet në mënyra të ndryshme, sepse reagon në zonat...