Vetkujdesi
Bëni disa ndryshime në jetën tuaj

Bëni disa ndryshime në jetën tuaj

Ka disa veprime që mund t’i bëjmë çdo ditë, veçanërisht gjatë orëve të para të mëngjesit, kur sapo zgjohemi, për të pasur një trup të shëndetshëm, një mendje të fortë dhe një metabolizëm që nuk preket...
Vetkujdesi
Qetësoni veten tuaj duke qarë

Qetësoni veten tuaj duke qarë

Shpesh keni dëgjuar se është thënë që e qeshura është një ilaq i mirë, por edhe një bërtimë mund të jetë po aq e shëndetshme nëse e lironi, do të ndiheni më të qetë dhe të lumtur. Kështu një studim i ...