Të tjera
Pse nuk duhet injoruar dhimbja e syve!

Pse nuk duhet injoruar dhimbja e syve!

Mund të injorohet shpesh nga njerëzit dhimbja e syve. Çdo presion në sy, skuqje, dhimbje ose kruajtje që nuk ndalet, sidomos nëse paraqet pengesa për pamjen, janë sinjale se duhet të vizitoheni te mje...

Horoskopi sot (e marte 29 nëntor)

Dashi Atmosfera është plot me mundësi konstruktive, sidomos në punë dhe nga ana financiare. Jeta sociale, ndër të tjera do të intensifikohet shumë dhe  do t’ju ofrojë shumë frymëzime dhe ide. Demi Edh...

Psikologjia mbi vlerësimin personal

Nëse do të dallosh në jetë, të kapërcesh nivelin e ambientit shoqëror në të cilin je burgosur aktualisht, të dominosh të tjerët në vend që të jesh shërbëtor i përjetshëm, mbi të gjitha vendose veten m...

10 “sekrete” për tatuazhet

Forma e tyre shpreh një “substancë”, një mendim, një emocion, një kuptim, që ka patjetër një vlerë, e cila duhet shfaqur gjithnjë para të tjerëve. Trasgresioni është një kujtim i largët. Tatuazhi ësht...