Të tjera
Kemi më pak miq, por nuk jemi të vetmuar

Kemi më pak miq, por nuk jemi të vetmuar

Një studim që anketoi 400,000 studentë përgjatë 25 viteve, zbuloi se ndonëse rrethi i miqve tanë po zvogëlohet, nuk po ndihemi shumë të vetmuar. Psikologët e shpjegojnë këtë me teknologjinë dhe modern...

Kërceni për të qenë mirë, në çdo moshë

Kujt prej nesh nuk i ka ndodhur që të përfshihet nga një dëshirë e madhe për të kërcyer mu në mes të dhomës? Sigurisht për të mos ndenjur vetëm ulur, kjo është një mënyrë mjaft e bukur edhe për t’u ar...

Ja pse adoleshentët janë nervoz

Sipas studimeve të fundit mungesa e gjumit është një ndër shkaktarët kryesor që zgjojnë agresivitetin tek rinjtë. Bazuar në studime të kryera, mungesa e gjumit nuk është fajtor vetëm për agresivitetin...

Horoskopi sot (e mërkure 30 nëntor )

DASHI Do të thyeni monotoninë duke u takuar me miq të vjetër. Në ambinetin e punës do të keni mundësi ti dedikoheni më me qetësi projekteve tuaja. DEMI  Ndikimet planetare do të jenë pozitive për shen...