Lumturia nuk është te pasuria e madhe

Pasuria më e madhe nuk don të thotë se automatikisht i bën njerëzit më të lumtur, tregon rezultati i një ankete të kryer në të gjitha 28 vendet anëtare të Bashkimit Evropian. Studimi i publikuar të më...

10 librat që çdo femër duhet t'i lexojë

Këto libra kanë të bëjnë më shumë me fiksimet e femrave se sa me librat e kategorisë rozë. Në historinë e letërsisë dhe të feminizmit librat me përmbajtje të mprehta sociale kanë thyer të gjitha tabut...

Si të bëheni një e dashur e përkryer

E keni gjetur të dashurin e përkryer? Nëse jeni duke e kërkuar një mënyrë për ta bërë të lumtur dhe ta mbani për vete, ne ua zbulojmë dhjetë hapa të thjeshtë, në mënyrë që të bëheni e dashura e tij e ...