Të tjera
Si ta pengoni sulmin histerik

Si ta pengoni sulmin histerik

Kur fëmija qan në mënyrë histerike dhe kërkon diçka, duhet t’i thuhet pikërisht ajo që ai dëshiron ta dëgjojë, këshillon pediatri amerikan, dr. Harvi Karp, autor i librit “Fëmija më i lumtur”. Qëllimi...
Të tjera
Pse duhet të besoni tek vetja

Pse duhet të besoni tek vetja

Ndonjëherë e vëmë veten shumë në dyshim. Edhe pse asgjë nuk e vret më shumë suksesin tonë, se sa pasiguria. Më poshtë po rendisim disa arsye pse duhet të besosh tek vetja. Për të hequr qafe dyshimet- ...