Mjaft ju shfrytëzuan !!!

Sociologët shprehen se shoqëria bashkëkohore po priret gjithnjë e më shumë nga individualizmi. Të jesh human në këtë kohë, anon më shumë nga naiviteti. Njerëzit nuk do të ndalen derisa të marrin gjith...

Si e sa ndikon e qara në shëndet

Jeta është e mbushur plot gëzime dhe hidhërime, duke na dhuruar të qeshura dhe të qara. E qara bën mirë, pasi është një shenjë e mirë e shëndetit, një manifestim fiziologjik, ku me anë të tyre ke mund...