Marrëdhënie
Këndellja pas ndarjes

Këndellja pas ndarjes

Meshkujt më shumë vuajnë për shkak të ndarjes. Sapo keni përfunduar një lidhje, mirëpo emocionet kanë mbetur. Vuani dhe pyesni sa kohë nevojitet të kalojë për ta marrë veten, transmeton Telegrafi. Ja ...