Marrëdhënie
Përse tërhiqemi nga dikush

Përse tërhiqemi nga dikush

Ndodh ndonjëherë të shohësh dikë dhe të tërhiqesh prej tij/saj. Gjithçka funksionon si një energji që i tërheq dy persona, të cilët bien në dashuri me njëri-tjetrin. Mendon se kjo ndjesi “dashurie” ës...