Articles Written By: psikologjia

This author has written 4924 articles
Si të dashuroheni dhe si të mos dashuroheni

Si të dashuroheni dhe si të mos dashuroheni

A ekzistojnë mënyra për të mos u dashuruar gjatë një marrëdhënieje? Po truke sikur në çift mbizotëron dashuria e vërtetë? Rezultatet e disa studimeve japin shumë indikacione në këto drejtime. Ndaj, në...

Rregullat gjatë pastrimit të dhëmbëve

Mënyra më e mirë dhe e pazëvendësueshme për higjienën oralë është pastrimi mekanik i dhëmbëve më anë të brushës! Prof. Ass. Dr. Agim B. Begzati Për mirëmbajtje të mirë dhe korrekte është e domosdoshme...

Horoskopi sot (e hëne 28 nëntor)

Dashi Për të lindurit e shenjës së dashit, nuk është e këshillueshme të ndërmerrni udhëtime, takime apo vendime të rëndësishme në pjesën e parë të ditës. Edhe kërkimi i informacionit nuk do t’ju shërb...