Articles Written By: psikologjia

This author has written 4543 articles

Sjelljet e femrave që i trembin meshkujt !

Ka disa gjëra që femrat i bëjnë në mënyrë të pandërgjegjshme, por që i trembin meshkujt! Nëse jeni në një marrëdhënie, duhet të dini patjetër disa prej tyre. Pasja e një lidhjeje të qëndrueshme dhe so...

Dhuna, si t’ua shpjegojmë drejt fëmijëve?

Këshillat e ekspertëve për të menaxhuar një situatë apo atmosferë të dhunshme, që të vegjëlve mund t’u krijojë shumë ankth, pasi fëmijët kuptojnë më shumë nga sa e imagjinoni. “Mos mendoni asnjëherë s...