Articles Written By: psikologjia

This author has written 4818 articles
4 shenja që je në një marrëdhënie egoiste

4 shenja që je në një marrëdhënie egoiste

Asgjë nuk e bën një marrëdhënie më të paekuilibruar sesa sjellja egoiste. Ne të gjithë mundemi dhe do të jemi egoistë në një moment në jetën tonë, sidomos kur duam diçka të keqe. Megjithatë, nëse egzi...
Shenjat që tregojnë se ajo po tradhton

Shenjat që tregojnë se ajo po tradhton

Tradhtia është një nga fenomenet më të këqija që mund t’i ndodh një personi. Ditëve të sotme, sipas statistikave, një pjesë e madhe e dy gjinive i tradhtojnë partnerët. Pra, kryejnë akte të pabesisë.N...
A jeni në lidhje me një sociopat

A jeni në lidhje me një sociopat

Anne Smith është një grua e fortë dhe inteligjente, e cila e ka një shoqëri dhe familje që e mbështesin atë. Ajo kishte rënë në dashuri me një mashkull simpatik, i cili dukej i përsosur në çdo aspekt,...