Articles Written By: psikologjia

This author has written 4818 articles
Horoskopi sot 13 korrik, dashuria, jeta, puna

Horoskopi sot 13 korrik, dashuria, jeta, puna

Dashi Do të jeni të shqetësuar për shkak të disa debateve që keni pasur së fundmi në familje. Keni qenë shumë agresiv dhe kjo për shkak të disa të papriturave me të cilat jeni përballur dhe që ju kanë...
Zgjidhja e çdo problemi është mirënjohja

Zgjidhja e çdo problemi është mirënjohja

Ky është ndoshta një nga fragmentet më të bukur në librin “Magjia” të autores së librit të mirënjohur “Sekreti”, Rhonda Byrne. Ju ftojmë ta lexoni dhe pse jo, të mbani edhe shënime për t’i vënë më pas...