Tuesday, 18th September 2018
18 September 2018

7 mësime që i keni nxjerrë në jetë (por që tani ndoshta i keni harruar)

Ju i dini të gjitha këto gjëra, por shpesh herë i harroni

Disa njerëz nuk ndryshojnë kurrë.

Do të jeni shumë, po shumë mirënjohës për faktin që disa gjëra nuk kanë shkuar ashtu si ju donit të shkonin.

Ju po rriteni. Vitin që kaloi nuk ishit i njëjti person.

Eshtë e kotë të stresoni veten për gjërat që nuk i ndryshoni dot. Shkoni përpara. Lërini. Hidhini pas krahëve.

Një miqësi e fortë nuk ka nevojë për biseda të përditshme. Sa kohë që marrëdhënia jeton në zemrën tuaj … miqtë e vërtetë nuk largohen kurrë.

Keni kaluar sfida edhe më parë. Je ngritur në këmbë, ke fshirë pluhurin, dhe ke filluar nga fillimi.

Ka gjithmonë, gjithmonë, gjithmonë, një gjë për të cilën duhet të jeni mirënjohës.