Tuesday, 18th September 2018
18 September 2018

12 karakteristikat e një burri, që e bëjnë të lumtur një grua

1 – Kupton ndjenjat tuaja

Emocionet tuaja janë më të qëndrueshme sesa ato të burrave, prandaj është thelbësore që partneri juaj të jetë në gjendje të kuptojë, pa asnjë paragjykim, se jeni ndryshe nga ai.

2 – Eshtë forca juaj në momentet tuaja të dobësisë

Në vend që të mbizotërojë dobësia e femrave, burri duhet të përqafojë momentin tuaj të ndjeshmërisë. Duhet të jetë e qartë se ai është aty për të mbështetur ju, edhe nëse për ta bërë këtë do të duhet të humbasë një ndeshje futbolli.

3 – Janë të durueshëm me shqetësimet tuaja

Gratë janë tepër xheloze dhe kanë dëshira të çmendur që burrat kurrë nuk do të jenë në gjendje t’i deshifrojnë. Shoqëruesi ideal e di këtë dhe, në vend që të kundërshtojë, ofron ndjenjën dhe mirëkuptimin, duke e bërë gruan e tij të ndihet i qetë.

4 – Dinë si të tregojnë dobësitë

BUrri duhet të ndajë edhe dhimbjet e tij. Gruas i pëlqen të ndihet e sigurt dhe e dobishme, si dhe të dinë se pas atij burri të fortë që di dhe zgjidh çdo gjë, ka gjithashtu një njeri të ndjeshëm, që mund të qajë duke parë një film.

5. Di se si të kujdeset dhe të sigurojë

Keni nevojë për dikë që t’ju japë siguri. Pikërisht për shkak të brishtësisë tuaj, burri duhet të jetë gjithmonë i gatshëm të kujdeset dhe. Është sikur të vësh një kotele në një xhungël. Luani duhet të jetë aty për ta mbrojtur atë.

Burri që nuk e kupton se një grua duhet të ndihet e dashur dhe e mbrojtur, nuk do ta bëjë kurrë të lumtur.

6 – Respekton pavarësinë tuaj

Partneri juaj nuk mund ta ngatërrojë brishtësinë me dorëzimin. Edhe nëse ka raste kur doni të ndiheni të sigurta, ka të tjerë ku duhet të keni individualitetin tuaj të respektuar, qoftë në familje, në mesin e miqve tuaj ose në karrierën tuaj profesionale.

Partneri ideal duhet të zëvendësojë gjoksin mbrojtës me përkrahje të pakushtëzuar.

7 – Kupton rëndësinë e detajeve të vogla

Burri juaj duhet ta dijë se çdo gjest romantik është shumë i rëndësishëm për ju. Ardhja në shtëpi me një trëndafil ose çokollatën tuaj të preferuar, si dhe mbajtja mend e datave të rëndësishme, kjo është thelbësore.

8 – Di t’ju dominojë herë pas here

Një partner i mirë duhet të jetë i këndshëm në momente të ndjeshme dhe të marrë në duar kontrollin në momentet e pasionit. Ai duhet të dijë të mbizotërojë, aq sa të japë kënaqësi. Burri pa qëndrim nuk vlen.

9 – Ju shikon në një mënyrë të veçantë

Ju jeni shumëfishues, ofrues të harmonisë, qetësisë dhe mençurisë. Nuk është në natyrën femërore të kërkojë fuqi ose të hiqet qafe. Ju shqetësoheni më shumë për besnikërinë, netët romantike dhe lumturinë familjare sesa dominimi i botës, edhe nëse jeni shumë të afta. Keni nevojë për një burrë që ju bën të ndiheni të veçanta vetëm duke ju parë.

10 – Kupton momentin për të formuar një familje

Burrat duhet të kuptojnë se ju ndiheni përgjegjëes për vazhdimin e njerëzimit dhe keni nevojë për ndihmën e tyre të pakushtëzuar për ta kryer këtë mision. Nëna është porti më i sigurt që një person mund të ketë. Është në dorën e burrit ta mbajë këtë port të fortë.

11 – Të bëjnë të qeshësh

Të kujdeset për karrierën, fëmijët, në shtëpi dhe sërish t’i duhet të durojë një burrë që ngacmohet, asnjë grua nuk e meriton këtë! Prandaj, burri juaj duhet të jetë argëtues. Gratë duan humor inteligjent.

Pra, nëse nisesh për të kaluar shumë vite të jetës me dikë, duke jetuar së bashku çdo ditë, duhet të ketë shumë të qeshura.

12 – Eshtë besnik

Sidoqoftë, një grua serioze meriton një burrë që zbulon ndjenjat e tij dhe e bën në mënyrë transparente. Dhe nëse ai ka nevojë për një grua tjetër, ju nuk keni nevojë për atë! Ju duhet të mendoni se gjetja e këtij njeriu nuk është e pamundur.