Tuesday, 20th February 2018
20 February 2018

Reklama

Psikologji

2 hours ago
Zotëroni katër nga këto tipare? Atëherë ju jeni ndër njerëzit më të rrallë në tokë
Zotëroni katër nga këto tipare? Atëherë ju jeni ndër njerëzit më të rrallë në tokë
psikologjia

Sipas Carl Jung, personalitetet e njerëzve janë të përfaqësuara nga qendrimi i përgjithshëm: i ndjeshëm – intuitive, extrovert- introvert, gjykuar – perceptuar dhe të menduarit – ndjenjë. Më poshtë mund të lexoni 10 tipa...

Marrëdhënie

Maqedoni
Reklama